Hogyan szervezzünk tökéletes külföldi álomesküvőt?

A külföldi álomesküvő szervezés kulisszatitkai

Végzetes buktatók, bennfentes tippek 14 év tapasztalata alapján

A könyv, ami bemutatja az összes végzetes buktatót, és egyben ellát olyan bennfentes tippekkel, melyek segítségével megtudhatjátok, hogyan lesz garantáltan tökéletes külföldi álomesküvőtök!
Kérem a könyvet!

Mégis mi ez „A külföldi álomesküvő szervezés kulisszatitkai” könyv?

Ez a könyv az egyetlen a magyar piacon, mely kifejezetten külföldi álomesküvőjüket tervező párok számára készült. Felfedi mind a 71 végzetes buktatót, ami tönkreteheti álomesküvőtöket, valamint ezek bombabiztos ellenszerét, egyben ellát Titeket egy olyan lépésről-lépésre, gyakorlatias útmutatóval, mely segítségével garantáltan álomesküvőtök, és nem rémálmotok valósul meg!
 • Végzetes buktatók, melyek rátok is leselkednek
  Mind a 71 (!) buktató, melyen elcsúszhattok külföldi álomesküvőtök tervezésénél.
 • Bennfentes tippek ezek hatástalanítására
  Bevált módszerek és bennfentes tippek, melyekkel a fent említett aknákat egy elegáns mozdulattal hatástalanítani tudjátok.
 • Sikerrecept, mely a mindennapokban is bizonyít
  Lépésről-lépésre, gyakorlati szisztéma 14 év tapasztalata alapján, melyet magam is használok az egyedi külföldi esküvők megszervezéséhez Kambodzsától Mexikóig, Tahitin és Balin keresztül egészen Hawaii-ig vagy épp Toszkánáig. A Ti esküvőtök hol lesz?
 • Gyakorlati példák
  Minden egyes szemléltető példa a való világból származik, ez a könyv 100% színtiszta tapasztalat, nem elméleti tudás és okoskodás!
Igen, máris kérem a könyvet!

Egészen pontosan mit fogsz majd találni A külföldi álomesküvő szervezés kulisszatitkai könyvben?

Az összes információt egyetlen könyvben, melyre szükségetek lehet külföldi álomesküvőtök megtervezésénél! Ígérem, ha végigolvassátok a könyvet, és be is tartjátok a benne szereplő tippeket, az összes buktatóra figyeltek, külföldi esküvőtök garantáltan olyan lesz, mint legszebb álmaitokban!
Részletes tartalomjegyzék:
Hogyan lesz esküvői álmaitokból álomesküvő, és nem rémálom?
 1. Nulladik lépések:
  Ne tegyétek tönkre álomesküvőtöket, mielőtt még egyáltalán szóba kerülne a boldogító igen kimondása!
 2. Az előkészületek:
  A megfelelő alapokra a megfelelő falak és szerkezet, így marad talpon egy ház is még a legnagyobb viharban is!
 3. A nagy nap:
  Ne menj bekötött szemmel a boldogító igenhez vezető aknamezőn!
 4. Papírmunka, formaságok:
  Ha már idáig sikeresen eljutottatok, nehogy valami apró formai hibán csússzatok el a tervezésben!
Ez a csoda akár már az idei Karácsonyfátok alatt ott lehet!
Pont ez kell Nekem, kérem a könyvet!

Mi vár Rátok, ha betartjátok, amit a könyvben írok?

Nincsenek nem várt, kellemetlen meglepetések, mind a 71 buktatót megismeritek – ha ismeritek, már fél siker!
Költséges kísérletezés helyett bevált, gyakorlati tippek és tennivalók – mellébeszélés nélkül, a buktatók kiiktatására
Izgalmas, élvezetes gyakorlatok – felkészülés játszi könnyedséggel
100% stresszmentes külföldi álomesküvő szervezés, így az oltár elé vezető utat is élvezitek, és nem azon kell görcsölni, hogy vajon mire nem gondoltatok a tervezésnél
Egy lépésről-lépésre útmutatót a tervezéshez, hogy ne azon kelljen gondolkodnotok, hogy álljatok neki álomesküvőtök megszervezésének
A könyv elolvasásával (maximum 2,5 óra) minimum 35 óra szabadidőt nyertek
Amennyiben esküvőszervezővel dolgoztok, nem lesztek kiszolgáltatva neki: szép dolog a bizalom, de még jobb a kontroll!
Hihetetlen kedvező áron biztosítjátok be külföldi álomesküvőtöket: ha lépésről-lépésre végigmentek a könyv 71 pontján, garantáltan esküvői álmotok válik valóra és nem rémálmotok!

„Én leszek az első, aki megbízik Baggioban?”

A kérdésed jogos, hadd válaszoljak Neked kétféleképpen a kérdésre: elismert itthoni esküvőszervezők, és olyan menyasszonyok véleményével, akik olvasták már a könyvemet, és korábban én szerveztem Nekik külföldi egzotikus álomesküvőt.

Amikor elkészült a könyv, megmutattam a legelismertebb hazai esküvő szervezők közül néhánynak. Csak olyan szakembert kértem fel olvasásra, akikkel hasonló az értékrendünk, és sokkal nagyobb tapasztalatuk van, mint nekem. Érdekelt a szakmai véleményük, mert vallom, hogy egy itthoni esküvőnél még több buktató van, mint általában egy külföldi álomesküvőnél. Az volt a célom, hogy egy olyan könyv szülessen, mely alapján még akár egy itthoni esküvőt is meg lehetne szervezni. Nézd meg, hogy mit mondtak ők a könyvemről:
Herendi Gábor - „Rendezés és levezénylés egy kézben” - herendigabor.hu
Hungarian Wedding Award díjas mester, Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb esküvőrendezője, aki bárkivel 1 pillanat alatt megtalálja a közös hangot, micsoda szerencse, hogy olyan hivatásra adta fejét, ahol emberekkel foglalkozhat! Mottója: „Az élet egy csoda”, ezt a csodát éli több mint 40 éve, és segít párjainak abban, hogy közös életüket méltóképpen kezdhessék el a boldogító igen kimondásával.
Gábor véleménye könyvemről:
"Baggio szakmai felkészültsége, hihetetlen mértékű tudása és közel másfél évtizedes tapasztalata számomra megkérdőjelezhetetlenné teszi létjogosultságát az egyedi, különleges, teljesen személyre szabott luxusutak megszervezésének piacán.
„A külföldi Álomesküvő-szervezés kulisszatitkai” c- könyvének elolvasása után pedig teljes megnyugvással tölt el, hogy azon párjaimnak, akik külföldön tervezik kimondani a boldogító igent, végre létezik egy olyan szolgáltató, akit nyugodt szívvel ajánlhatok."
***
Schindler Zsuzsanna – tulajdonos, esküvő és rendezvényszervező, Jade esküvő - jadeeskuvo.hu
Zsuzsi több mint 6 éve szervez már csodálatos, személyre szabott esküvőket párjai számára. Igazi gondoskodó személyiségtípus, aki minden apró részletre odafigyel, nála minden egyes pillanatban Ti vagytok reflektorfényben, az esküvő előtt, alatt, de még után is! Zsuzsi gondoskodása mellett garantáltan vendégei, és nem szervezői lesztek saját esküvőtöknek, ilyen egy igazi „worry-free” álomesküvő!
Zsuzsi ezt mondta a könyvem elolvasása után:
„Mikor először megmutatta nekem Baggio a könyvet le voltam nyűgözve, hogy milyen gyönyörű és igényes. Jó pár könyv van kínálatban az esküvőszervezéssel kapcsolatban, de őszintén szólva, ilyen egy sincs.
És nem csak a külső, hanem természetesen a belső tartalom is fontos. Mikor olvastam és a felsorolásban néztem az esetlegesen felmerülhető hibákat, az elején még arra gondoltam, Ó, ez meg ez még nincs benne, de két perccel később már arról is olvastam. Sőt mi több olyanokról is szó van benne, amire én, mint szervező nem is gondoltam. Természetesen teljesen más egy itthoni és egy külföldi esküvő megszervezése, de ilyen részletes és aprólékos, mindenre odafigyelő, kiterjedő könyvet még nem olvastam a szakmában.
Sokszor kérdezték már tőlem, hogy ha nekem lenne esküvőm rábíznám e valakire a szervezést. Eddig mindig az volt a válaszom, hogy nem, de miután megismertem Baggiot, a szakmai hozzáértését és a gyönyörű helyszíneket, ahova elvarázsol bennetek, most már bizton állítom, hogy találtam EGY valakit, akinek teljes bizalommal a kezébe merném adni a Nagy Napom megszervezésének lehetőségét.”
***
Vajai Klaudia, wedding planner & designer - loveweddingco.com
Klaudia 19 évesen költözött Bécsbe, ez idő tájt szeretett bele a rendezvényszervezésbe, majd ennek köszönhetően került Budapestre, ahol ismét iskolapadba ült, hogy a szakma csínját-bínját elsajátíthassa. Az esküvőszervezésbe rögtön az első órán beleszeretett, ez a szerelem azóta is tart, végtelenül hálás, hogy minden egyes nap úgy kelhet fel, hogy azzal foglalkozik, amit imád! A szervezés minden egyes pillanatát élvezi, egyenesen imádja, de egyik kedvenc pillanata szinte mindig az, amikor meglátja a vőlegény arcát megpillantva szíve választottját a fehér ruhában.
Klaudia ezt mondta rólam, könyvemről:
„A könyv pont olyan, mint Baggio. Humoros, közvetlen, szeretnivaló és nélkülözhetetlen egy külföldi álomesküvő megszervezésében. A külföldi álomesküvő-szervezés kulisszatitkait kötelező olvasmányként ajánlom minden olyan Pár figyelmébe, akik a közeljövőben külföldön szeretnék kimondani a boldogító igeneket. Baggio 14 éves tapasztalatával a háta mögött profi szervezőként most 71 pontba szedte a külföldi esküvőszervezés buktatóit, hogy a tervezett esküvő ne rémálommá váljon több ezer kilométerre a hazánktól, hanem kizárólag a megélt, boldog pillanatokról szóljon.”

Most pedig itt van néhány vélemény olyan menyasszonytól – most már kivétel nélkül feleségektől...

...akik olvasták már könyvemet, és korábban én szerveztem nekik egzotikus álomesküvőt a világ egyik csodás országában. Íme, így vélekedtem ők a könyvről - ha nem szeretsz sokat olvasni, ez legyen az egyetlen az oldalról, amit elolvasol, hiszen kinek a véleménye lehetne számodra fontosabb, mint ezeké a feleségeké?
Viki & Tomi
Nekik egy személyre szabott álomesküvőt terveztem Bali szigetén egy aktív, privát nászúttal telis-tele jobbnál-jobb életélménnyel.
Viki ezt mondta a könyvemről:
„Kedves Menyasszony! Ezt a könyvet akkor vedd a kezedbe, ha számodra fontos, hogy esküvőtök valóban álomba illő legyen. Méghozzá a Ti álmaitokba illő, ahol csak jó értelemben ér meglepetés.

A saját külföldi esküvőm tapasztalatából kiindulva már tudom, hogy mennyire fontosak a könyvben szereplő példák. Az összes közül én azonban egyet emelnék ki, a 30-ast: "Csak semmi pánik! Élvezzétek a nagy napot!" Mi rengeteg energiát, időt és stresszt megspóroltunk azzal, hogy a Baggio Private Travel szervezte meg az álomesküvőnket, ami valóban egy álom volt. Így magunk nem kellett végigrágnunk mindezt a sok szempontot. A szervezőnk megtette helyettünk maradéktalanul. :)

Persze volt egyetlen eset, amit elkerülhettem volna, ha előtte elolvasom a könyvet, történetesen, hogy NE szörfözz életedben először az esküvőd napján, mert lehet, hogy tengeribeteg leszel. De! Erre mondom én is, hogy csak semmi pánik! Élvezzétek a nagy napot! Mi ezt tettük és ezzel együtt volt felejthetetlen, és megismételhetetlen a mi álomesküvőnk. :)„
***
Judit & Attila
Nekik egy személyre szabott esküvőt terveztem Kambodzsa templomai között. Közös álmuk vált valóra, hogy Angkor templomai között mondhatták ki a boldogító igent egymásnak.
Judit ezt mondta a könyvemről:
„Szisztematikus, átgondolt a könyv; teljesen valósághű; magamra is ismertem amikor arról írsz, hogy a nulladik lépés. Hihetetlen, de igaz! Nem szabad a közepébe belevágni végig kell menni az összes kérdésen ahhoz, hogy minden megvalósuljon, amiről csak álmodozunk!

Ajánlom azoknak, akik:
- nem rutinosak külföldön/-utazásban;
- akik nem beszélnek nyelveket;
- akik nagyon elfoglaltak;
- akik profin, precízen szeretik intézni a dolgokat.

És nem árulok el nagy titkot, még így is lesznek meglepetések, amikre nem lehet előre felkészülni. Saját bőrömön tapasztaltam. :)

Pl. egy pár szösszenet: a fülbevaló köve kiesett, a fodrásznál nem volt virág amit a hajamba terveztünk – persze a korábban átküldöd fotóban volt, meg lett jelölve az igény -; vagy a nagy nap után ruha feladás - vám, mekkora érték, plusz egy bőrönd... de ezek mind-mind olyan dolgok ahol kreatívnak kell lenni, nem szabad bepánikolni; mosoly, hisz ez lesz életed legszebb napja!

Amit ajánlok:
- Mindent le kell írni, vissza kell igazoltatni, fotót, weblapot, blogokat kötelező elolvasni; még akkor is, ha profira bízzuk a szervezést. :)
- A profi szervezővel minél többet beszélgetni álmaitokról, vágyaitokról, hogy a számotokra a legjobbat találja meg. És ami szerintem elengedhetetlen, hogy itt is szükség van arra a bizonyos érzésre, pluszra, hogy tudd, igen, jó helyen vagyok; érti a profi szervező, hogy mire is gondolsz! Ha nem érzed, még a hosszas beszélgetések után sem, válts, hidd el, megéri! ;)"
***
Nóra & Béci
Számukra a szerintem egyik legszebb mexikói haciendában tervezhettem személyre szabott, meghitt esküvőt, a dzsungel kellős közepén, majd egy aktív nászút következett Playa del Carmen csodás tengerpartján.
Nóra ezért ajánlja Neked könyvemet:
„A mexikói nászutunkon szemtanúja voltunk több, az adott öt csillagos szálloda által szervezett esküvőnek. Futószalagszerűen szervezett szertartás, unott alkalmazottak, ötlettelen díszlet, és minden alkalommal ugyanaz a sablon zene. Korántsem keltette a tökéletes esküvő látszatát, amit a legtöbben kislánykorunk óta elképzelünk.

Abban a pillanatban elmondhatatlanul hálás voltam Robinak, hogy szaktudásával, több éves tapasztalatával, és megszámlálhatatlan kérdésével segített nekünk a tökéletes nap, az álomesküvő megszervezésében, ami különleges volt, egyedi, felejthetetlen (ezt a mexikói haciendát láthatod a könyv 21-22 oldalán).

Ezeken az oldalakon ezt a segítséget kapja az olvasó. A sokéves tapasztalatot, szaktudást adja át e könyv, tele gyakorlatias, hasznos tanácsokkal, pont olyan stílusban, mint a megírója: humoros, szerethető, és tele remek kommentekkel.

A könyvet olvasva lapról lapra nagyobb magabiztossággal közeledhet a leendő menyasszony a megálmodott esküvő felé, kikerülve a buktatókat, elkerülve a felesleges stresszt, hiszen a könyv felkészít minden lehetséges forgatókönyvre, ezáltal megkönnyítve a szervezést. Mindenkinek jár a tökéletes esküvő, amire vágyik. Akármilyen legyen is az, amit elképzeltél, ez a könyv segít megvalósítani. Nekem már teljesült az álmom, így tapasztalatból, meleg szívvel merem ajánlani Robi könyvét.”
***
Kati & Gyula
Katinak & Gyulának egy Ciprus esküvőt volt szerencsém szervezni.
Kati így vélekedik a könyvemről:
"Köszönöm, hogy megtiszteltél kiadás előtt álló könyved betekintésével. Igazából nem tudok olyan dolgot írni amire még választ kellene kapni egy most esküvő előtt álló párnak.

Ami ránk illik ebben a könyvben az a helyszíni fotózás, video, amit persze te aznap de-őt lerendeztél nekünk. Na és a tolmács. :) Ennek a szolgáltatásnak örültem a legjobban. Honosítás! Valahogy magunkra ismertem:)))) Szóval a könyved teljes mértékben visszaadja az elmúlt években gyűjtött tapasztalatodat.

A könyv elolvasása után kicsit sajnálom, hogy nem most lesz az esküvőnk, lenne pár dolog, amire én is oda figyelnék jobban. Szóval nekem is jól jött volna esküvő előtt ha van egy ilyen "útikönyv" a kezembe. Nem mintha szóban nem kaptunk volna segítséget,tanácsot tőled,de ez kis iromány egy csoda lett volna így a szervezkedés elején. Biztos vagyok benne nagy sikere lesz!”
***
Anett, Tibi & Robika
Nekik egy személyre szabott Mauritius esküvő, nászút megszervezésében volt szerencsém segíteni.
Anett így vélekedik a könyvemről:
"Nagyon tetszett, tényleg minden részletre kitérsz benne. Olyanokra is amiket én nem gondoltam végig ennyire részletesen annak idején. Mint leendő menyasszony biztosan megvenném és "tanulnék" belőle. De azért hozzá teszem, nekem nagy szerencsém volt Veletek, hogy sok kérdésben nem is kellett döntenem, gondolkodnom , mert Ti nagyon profin megszerveztétek az egészet.”

100% MEGELÉGEDETTSÉGI GARANCIA!

Tetszik a könyv, de még mindig nem győztelek meg arról, hogy ez a könyv neked kell és szükséged van rá? Hadd ajánljak fel Neked egy igazán ütős garanciát mellé! Ha megveszed a könyvet, végigolvasod, és utána úgy gondolod, nem vitt közelebb álomesküvőtök megvalósításához, nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a baggio@baggioprivatetravel.hu címre, és kérdezés nélkül visszaadom a teljes árát. Korrekt ez így?

De mennyibe kerül mindez Nekem?

Most biztosan azt kérdezed: okés, tetszik is, szükségünk is van rá, de mennyibe kerül mindez énnekem?

Én inkább azt kérdezném Tőled, mennyibe kerül, ha nem veszed meg, és úgy állsz neki a nagy nap megszervezésének? Mennyibe kerülhet az, amikor akár egybe is beleszaladtok a 71 végzetes buktatótóból, ami tönkreteszi álomesküvőtöket, amiről már kislányként is álmodtál?

Gondolj arra az összegre, amit hajlandó lennél kifizetni egy olyan biztosításért, ami garantálja számodra álomesküvőtök sikerét! Megvan ez az összeg? Biztos vagyok benne, hogy ez a szám sokkal magasabb lesz annál, mint amennyiért hozzájuthatsz az alábbi speciális ajánlattal könyvemhez, hiszen ez nem több mint egy minőségi üres jegyzetfüzet ára!

És ez még nem minden, hiszen most a könyvemet ráadásul ingyenes, garantáltan még Karácsony előtti szállítással, és az alábbi 3 ajándékkal* együtt szerezheted meg:
A menyasszonyi ruhaválasztás 10 féltett titka (2.990 Ft)
10 öltözködési tipp a vőlegénynek, hogy ne feszengjen a boldogító igen kimondásakor (2.990 Ft)
Bennfentes tippek egy díjnyertes designertől, hogyan varázsolhatjátok álomesküvőtöket egyedivé (2.990 Ft)
A3 méretű, falra akasztható álomesküvői tervezőnaptár (3.490 Ft)

*De siess, mert ez a speciális ajánlat csak az első 50 db könyvre érvényes, azután ez a speciális ár és az ingyenes szállítás is örökre elvesznek!

Ennyi könyv maradt bevezető áron: 31 db
A külföldi álomesküvő szervezés kulisszatitkai könyv kereskedelmi ára 14.900 Ft, de most a bevezetési időszak keretében (az első 50 példányig, melyből 31 maradt összesen) mindössze 9.900 Ft-ért juthatsz hozzá. És ez még nem minden! Nézd csak, mennyi ingyenes ajándékot pakoltunk ebbe az árba Neked:
Az első 50 példány bevezető ára: 9.900 Ft
 • A külföldi álomesküvő-szervezés kulisszatitkai könyv (14.900 Ft)
 • Házhozszálítás költsége (1.500 Ft)
 • Menyasszonyi ruhaválasztás 10 féltett titka (2.990 Ft)
 • 7 öltözködési tipp a vőlegénynek (2.990 Ft)
 • Tippek egy díjnyertes designertől (2.990 Ft)
 • Falra akasztható Álomesküvő-tervezőtök (3.490 Ft)
Csomag értéke összesen: 28.860 Ft 9.990 Ft

Következő lépés: így fogod megkapni a könyvet

 1. Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot és add meg a szállítási, illetve számlázási adataid!
 2. Majd kattints a megrendelem gombra, azt követően küldjük az írásos visszaigazolást számodra
 3. A visszaigazoló emailben megtalálod a banki átutaláshoz szükséges adatokat
 4. A könyv december 20-ig kijön a nyomdából, csomagoljuk, és máris küldjük Nektek elsőbbségi ajánlott k