BAGGIO ÁLOMESKÜVŐ KONZULTÁCIÓJA

Az egyetlen, speciális külföldi álomesküvő tervezői szisztéma, mely garantálja számotokra is, hogy esküvői álmaitok és NE rémálmaitok valósuljanak meg!

 • A tökéletes külföldi álomesküvőről álmodtok, mely egész életre szóló élményekkel ajándékoz meg Titeket?
 • Bizonytalanok vagytok, hogy melyik ország lenne mindkettőtök számára a tökéletes álomesküvő helyszín?
 • Egyedi és személyre szabott külföldi álomesküvőt szeretnének, melynek minden egyes eleme hozzátok illeszkedik?
 • Nem tudjátok, hogy álljatok neki közös életetek egyik legfontosabb eseményének megszervezésének?
 • El szeretnétek kerülni a „Külföldi álomesküvő-szervezés kulisszatitkai” könyvemben bemutatott 71 buktatót, amik teljesen tönkretehetik a külföldi álomesküvőtöket?
 • Olyan szervező partnert kerestek, aki nem egy átlagos, tömegügyfélként kezel Titeket, aki a Ti saját privát álomesküvő szervezőtök?
 • Fontos, hogy segítséget kapjatok vágyaitok, álmaitok pontos megfogalmazásában, és hogy olyan dolgokra is felhívja valaki a figyelmeteket, amikre nem is gondolnának a külföldi álomesküvő megszervezésénél?
Üdvözöllek, Horváth Róbert „Baggio” vagyok, Magyarország első Private Travel szakértője, egyedi álomesküvőket szervezek a világ legszebb helyeire.

Százaknak váltottam már valóra álmait közös életük legfontosabb eseményeinél, s bár minden pár, akivel találkoztam, különleges és egyedi volt, megfigyeltem, hogy kettő dologban hasonlítottak: egyrészt a tökéletességre vágytak, úgy az esküvő, mint a nászút részleteiben, és ehhez keresték a számukra ideális szervező partnert.

Másrészről megfigyeltem, hogy félelmeikben szinte 100%-ig megegyeztek! Bármelyikükkel beszéltem, kivétel nélkül azt kérdezték, tudom-e garantálni számukra, és ha igen, akkor hogyan, hogy a külföldi álomesküvőjük minden részletében tökéletes legyen?

Ez a maximalizmus, persze, érthető, hiszen egy ilyen fontos eseménynél nincs második esély, itt, bizony, mindennek elsőre klappolni kell, itt a legkisebb hiba is a 71-ből végzetes lehet, elronthatja az egész eseményt.

Az egyedi és különleges esküvők, nászutak megszállottjaként éppen ezért kidolgoztunk szakértői csapatommal egy módszert, mely számotokra is garantálja egyrészt, hogy a külföldi álomesküvő és nászút minden egyes pillanata és részlete tökéletes lesz. De ezzel a módszerrel elkerülitek az összes buktatót is egyúttal, amik tönkretehetik a Boldogító Igen kimondását.

Kíváncsi vagy, hogy mi az, ami ilyen eredményeket képes garantálni számotokra is?

Baggio Álomesküvő Konzultációja, ami garantálja mindezt!

„Biztos meg lehet szervezni egy külföldi esküvőt csak telefonon, vagy csak e-mailekkel, de nekünk a személyes találkozó olyan plusz volt, ami kellett a tökéletes végeredményhez.”

Nóra & Béla, Hacienda Uyamon esküvő, Mexikó
A több mint 14 éves tapasztalat alapján összeállított álomesküvő konzultációt úgy terveztük meg, hogy amikor felálltok az asztaltól, 100%-ig biztosak legyetek abban, hogy mit is jelent NEKTEK a Tökéletes Álomesküvő, és még élvezzétek is ezt a találkozót!
„Mi biztosra akartunk menni, nem bíztuk a véletlenre a tökéletes álomesküvőnk megszervezését! Egy kellemes beszélgetés egy csésze kávé mellett az irodában, - így indult az ismeretségünk Robival -, aki miután megismert minket, személyre szabott utazási ajánlatot készített részünkre. Már ekkor éreztük azt a törődést és kiemelt figyelmet, amit eddig még egy utazási irodánál sem! Ahogy egymásra néztünk a párommal, tudtuk, hogy vele utazunk!”

Szandra & Joe, Maldív szigetek esküvő

Mit garantál számotokra Baggio Álomesküvő Konzultációja?

Mit kaptok pontosan az Álomesküvő konzultáció díjáért?

 • Egy előzetes, speciálisan külföldi álomesküvőt tervező párok számára kialakított házi feladatot – már ez az egy feladat, módszer megéri a konzultáció díját!
 • A házi feladat kézbesítését futárral a konzultáció előtt.
 • Maximum 1,5 órás privát Álomesküvő Konzultációt irodánkban egy előre egyeztetett időpontban.
 • A speciális Álomesküvő Konzultáció teljes módszertanát, melyet 14 éves külföldi álomesküvő-szervezői tapasztalat alapján fejlesztettünk ki csapatommal (benne 3 különleges, szokatlan feladattal).
 • 100% figyelmet részünkről, intenzív, előre megtervezett közös munkát.
 • 100% stressz-mentes álomesküvő-szervezést.
 • Fejenként minimum 25 óra szabadidőt.
 • Személyes „whislit”, esküvői profil elkészítése, mely alapján üzembiztosan megszervezhető álomesküvőtök - ha a megfelelő ember kezébe kerül.
 • 50.000 Ft értékű BAGGIO VIP kártya, melyet azonnal beválthattok álomesküvőtök, nászutatok szervezésénél, ha minket választotok.
 • „A külföldi álomesküvő-szervezés kulisszatitkai könyvemet” az összes garantált bónusszal együtt, melynek értéke 28.860 Ft (a könyv kedvezményes ára jelenleg 9.900 Ft, ha megvan, ezt beszámítjuk a konzultáció árába).
„A mi esküvői helyszínünkön úgy ereztem, hogy az egész rólunk szól, nagyon intim volt, mintha mi lennénk az elsők, akik itt mondják ki az igent. És a személyzet is ezt éreztette velünk. A második hetet Cancunban töltöttük, gyönyörű szálloda, gyönyörű helyszín, de naponta legalább egy esküvőnek voltunk szemtanúja, ami minden volt csak nem egyedi. Minden este ugyanazokat a kagylókat dobálták ki az ott dolgozók dísznek egy kartondobozból, ugyanaz a zene, minden, csak a pár változott. Nagyon boldog voltam, hogy mi nem ilyet választottunk, hogy nem ilyet ajánlottál.”

„Én leszek az első, aki megbízik Baggioban?”

„Kíváncsiak voltunk rátok, az irodára, és egy személyes találkozó alkalmával sok dolog kiderül – mi e nélkül biztos nem bíztuk volna senkire külföldi esküvőnk megszervezését”
„Megkerestünk rajtatok kívül egy-két utazási irodát, de miután olyan érzésem volt, hogy egy diáklány ült a gépnél, aki csak az adatbázisról leszedett pár általános információt, és azt küldték el ajánlat néven, már eltekintettünk a személyes konzultációtól. Nálatok nagyon tetszett, hogy már az első megkeresésemre is egy sor kérdéssel árasztottál el – rögtön láttam, hogy itt nem azt kapom, mint máshol, és már alig vártam a konzultációt”
„De tényleg, azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy rábízom az esküvőm megszervezését és több-millió forintot adok valakinek, akit nem is ismerek személyesen? :)”
„Mindketten elfoglaltak vagyunk, gondoltam, nem muszáj találkozni, de te mondtad, hogy csak 1 óráról lenne szó, viszont nagyon fontos lenne személyesen átbeszélni, mit szeretnénk, úgyhogy meggyőztél. Utólag már látjuk, hogy egy csomó időt spóroltunk meg ezzel. Felesleges e-mailezni és telefonálgatni akkor, amikor mindez egyszerűen kikerülhető”
„Először úgy voltunk, majd akkor eldöntjük, kit válasszunk szervezőnek az e-mailes ajánlatokból, és csak ezután megyünk be személyesen az irodába. Majd első kérdéseid után rögtön rájöttünk, hogy ez mekkora hiba lenne. Nem is tudtuk még pontosan, hogy mit akarunk, meg mi egyedi esküvőt szerettünk volna – nem is értem, mit gondoltunk, hogy fognak nekünk ilyet összeállítani, ha nem is ismernek minket?”
„Ha itthon lenne az esküvőnk, akkor is találkoznánk a szervezővel, hogy megismerjen minket, mert személyre szabott esküvőt csak így lehet összeállítani. Miért lenne ez más, ha innen tízezer kilométerre van az esküvő? Na, akkor kell csak igazán megismerni, hogy kire bízzuk a szervezést...”
„Isteni szerencse, hogy bementünk hozzád a személyes konzultációra, hálás köszönet! Már majdnem rádumáltak minket máshol egy Maldív-szigeteki esküvőre, nászútra, amikor rád találtunk. Az esküvő konzultáción aztán kiderült, hogy ez lenne az utolsó, amit választunk.”
„Már kislány koromtól kezdve arról álmodtam, hogy a fehérhomokos tengerparton megyek férjhez, ezt tervezgettem, erről álmodoztam. Egy olyan szervezőre akartam mindezt bízni, aki nekem garantálni tudja álmaim megvalósulását. Nekem ehhez a garanciához hozzátartozik a szervező személyes megismerése.”
„Igen, mit több-száz kilométerre lakunk Budapesttől, de nem akartunk másoktól először mailben ajánlatot kapni, és eszünkbe sem jutott az, hogy NE menjünk fel a Robihoz konzultációra. Hogy miért??? Ha ezt valaki nem érti, annak biztosan nem olyan fontos az esküvője, mint nekünk volt. :)”
„A tömeges, olcsó, „egykaptafa” nyaralási ajánlatoktól mentsen meg az isten! Egy álomesküvőt nem lehet ilyen olcsón mérni. Ahhoz kell a lélek, a figyelem, a személyre szabhatóság. Életünk nagy napjának megszervezését csakis és kizárólag profikra mertük rábízni, mert az bizony megismételhetetlen, csalódásnak helye nincs! A személyes találkozóval az ember csak nyerhet...”
„A felszínes emailes tájékoztatások lehet, hogy gyorsabbak, de semmitmondóak, lelketlenek és nem adnak annyi infót, ötletet, mint amire fény derülhet egy kellemes beszélgetés során face to face.”
„A beszélgetés során közösen hoztuk össze a vágyainkat és annak megvalósítását, szépen lassan összeállt a kép. Mikor eljöttünk, boldogok voltunk, hogy egy nyelvet beszéltünk. Nem hiszem, hogy csupán emailes kapcsolattartással ugyanide lyukadtunk volna ki. A személyes benyomás nekem nagyon fontos, arc nélkül nem bíztunk volna ennyire bennetek!”
„A weboldal után ez a következő „szűrő”. Egyik elengedhetetlen részlete az egésznek a bizalom, hogy kinek a kezébe is tesszük le a nagy nap szervezését.”
„Egymás megismerése, szimpátia, kommunikáció és valójában itt derül ki, hogy mennyire vagyunk egy hullámhosszon, mennyire tudunk egy „nyelvet” beszélni.”
„Bizonyosságot nyertünk, hogy jól választottunk helyszínt, ebben megerősítettél minket, és úgy érezzük, hogy jó kezekben vagyunk.”
„Mit vártunk a személyes találkozótól? A honlapotokat átható profizmus és pozitív életszemlélet megtestesítését. Megkaptuk! :)”

100% MEGELÉGEDETTSÉGI GARANCIA!

Tetszik a konzultáció, de még mindig nem győztelek meg arról, hogy ez neked kell és pont erre van szükséged? Hadd ajánljak fel Neked egy igazán ütős garanciát mellé, amivel már könyvemnél találkozhattál! Ha igénybe veszitek a konzultációt, és utána úgy gondolod, nem vitt közelebb álomesküvőtök megvalósításához, nincs más dolgod, mint írni egy e-mailt a baggio@baggioprivatetravel.hu címre, és kérdezés nélkül visszaadom a teljes árát. Korrekt ez így?

De mennyibe kerül mindez Nekem?

Most biztosan azt kérdezed: okés, tetszik is, szükségünk is van az Álomesküvő Konzultációra, de mennyibe kerül mindez nekünk?

Én inkább azt kérdezném Tőled, mennyibe kerül az, ha nem veszitek igénybe, és úgy álltok neki a nagy nap megszervezésének? Mennyibe kerülhet az, amikor a véletlenre bízzátok álomesküvőtök megvalósulását, majd balul sül el valami, és tönkreteszi a nagy napot, azt az élményt, melyről akár ár kislányként is álmodtál?

Gondolj arra az összegre, amit hajlandó lennél kifizetni egy olyan befektetésért, biztosításért, ami garantálja számodra álomesküvőtök sikerét! Megvan ez az összeg? Biztos vagyok benne, hogy ez a szám sokkal magasabb lesz annál, mint amennyiért hozzájuthatsz az Álomesküvő Konzultációhoz!

És ez még nem minden, hiszen most az Álomesküvő Konzultáció mellé a fent írt extrákon kívül még az alábbi bónuszokkal is készültem számotokra:
Egy palack prémium fehér vagy vörösbor az előzetes házi feladat mellé, hogy stílusosan kezdhessétek meg a felkészülést közös életetek egyik legfontosabb eseményére (3.2500 Ft)
Egy speciális segédletet a közös álomesküvői helyszín kiválasztásához, egy olyan check-listát, melynek minden kérdése aranyat ér (2.500 Ft)
Az előzetes házi feladat, csomag és annak ingyenes kiszállítását futárral, hogy mielőbb megkezdhessétek a felkészülést, és mielőbb jöhessetek a konzultációra (2.500 Ft)

Az Álomesküvő konzultáció díja: 35.000 Ft helyett most csak 25.000 Ft

Álomesküvő konzultáció díja: (25.000 Ft)
 • Az álomesküvő-szervezés kulisszatitkai könyv és összes bónusza (28.860 Ft)
 • Házhozszálítás költsége (1.500 Ft)
 • Előzetes speciális házi feladat és kiszállítása futárral (2.500 Ft)
 • A házi feladat mellé egy prémium palack bor (3.250 Ft)
 • Saját esküvő mappát, melybe az álomesküvő anyagait gyűjthetitek (1.500 Ft)
 • Speciális segédletet a bombabiztos helyszínválasztáshoz (2.500 Ft)
 • Maximum 1,5 órás, személyes konzultációt, 100% figyelmet Baggiotól (52.500 Ft)
 • Személyes álomesküvő profilt, melyet a konzultáció után küldünk el Nektek (5.000 Ft)
 • Baggio VIP élménykártyát, melyet már most, az esküvőtökre beválthattok (50.000 Ft)
Csomag értéke összesen: 146.110 Ft helyett 25.000 Ft

Következő lépés: mi történik a megrendelés után?

 1. Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot ahol add meg a számlázási adataid!
 2. Majd kattints a megrendelem gombra, azt követően küldjük az írásos visszaigazolást számodra
 3. A visszaigazoló emailben megtalálod a banki átutaláshoz szükséges adatokat
 4. Ezután felkeresünk és egyeztetünk egy időpontot!